HighTechYourFuture 2015

Prijzen

De wereld verandert snel, innovatie is overal en goede ideeën zijn niet voorbehouden aan instellingen of bedrijven. Jongeren hebben de toekomst en omdat we nu juist benieuwd zijn naar jullie ideeën, organiseren wij HighTechYourFuture en de Junior Innovation Challenge!


Organisatie

HighTechYourFuture en De Junior Innovation Challenge worden in samenwerking met belangrijke regionale partners gerealiseerd. Deze regionale competitie is powered by Accenture, initiatiefnemer van de jaarlijkse Innovation Awards en met haar Smart Services Centre sinds kort gehuisvestigt op het Smart Campus Heerlen.

Prijzenpakket

Je kunt prijzen winnen voor beide projecten: HighTechYourFuture en de Junior Innovation Challenge. En dat met één idee/inzending! Naast de ‘High tech your future!-trofee’ komt er een compleet prijzenpakket met onder anderen de realisatie van jouw idee, een supercoole laptop en deelname aan de Summerschool van de Universiteit van Maastricht.

Tijdens de Finale op 30 november zullen de juryleden van de Junior Innovation Challenge de winnaar bekend maken. Naast de Hoofdprijs zullen ook de Publieksprijs en Prijs voor de Briljantste Mislukking worden uitgereikt. LET OP: Stemmen op jouw favoriet kan tot en met 14 november door de inzending te liken via de Facebook Community van de Junior Innovation Challenge.